Yachtture kan være meget alsidige, og derfor er mulighederne for arrangementer mangfoldige. Vi har for overblikkets skyld valgt at dele ture ind i fire forskellige typer, således du kan læse mere om det du finder mest interessant.

Dagsture - Disse steder er hyggelige, sceniske og giver mulighed for at komme lidt væk fra "det hele" uden at rejsetiden bliver særligt lang. Sejlturen vil typisk være under en time hver vej.

Langture - På langturer sejles der lidt længere, typisk et par timer eller tre hver vej. Dermed kommer man lidt længere væk fra "det hele", og får mulighed for at opleve steder som ellers ikke er lige "i baghaven"

Ferier - På ferier er det muligt at sejle af nogle omgange og derfor se flere steder og nå endnu længere væk. Ofte finder man nogle steder som man holder af, hvor man så bruger et par dage før turen går videre.

Begivenheder - Kysten og kystbyerne er hjemsted for et væld af forskellige aktiviteter, vi har samlet en lille liste over nogle af de mest populære at sejle til.

kyst